• Admin

Ubijaš me

Nisam slutio da ću ovako doživjeti kraj ali i novi početak pun umjetnosti i ljubavi. Pojavila se poput duha pred mnom jedne kišne večeri. Bila je potpuno mokra, ali imala je osmijeh na licu. Bože, taj osmijeh je budio u meni toliku požudu i strast. Usne su joj drhtale od hladnoće, sklopila je ruke i tako mokra stajala pred mnom dok ju nisam zagrlio najjače što mogu, poljubio joj usne koje su u trenutku postale užarene.


Uzvratila mi je zagrljaj i poljubac, nije me ispuštala od sebe. Nakon par trenutka pustila me i pogledala u oči i konačno izustila "volim te".

Nisam ni stigao ništa reći, usne su nam se ponovno spojile. Sada smo oboje kisnuli ali grijala nas je ljubav i požuda za besanim noćima. Krenuli smo polako prema stanu držeći se čvrsto za ruke.


Gledao sam ju cijelo vrijeme dok se smješkala ali na način koji mi je govorio koliko me želi. Duga crna kosa prilijepila joj se na bujne grudi koje su se još više isticale zbog kiše. Kapljice vode kapale su niz njeno tijelo ali u sekundi su nestajale zbog žara koji je proizlazio iz nje. Bila je brutalno zgodna i požuda za njom postala je sve jača.


Konačno dođosmo u trenutke koji će trajati zauvijek uz kišnu besanu noć. Zrak u prostoriji je težak od dubokih udaha i naša lupajuća srca drže ritam naših usana. Kad gledam u tvoje tijelo, ne mogu a da ne primijetim tragove na usnama i sjećam se svakog okusa: usne boje najsjajnijih ruža, latice padaju kao haljina, koža s mirisom viskija drži me nemirnim.


Ludim za tobom, za našim noćima, trenuci koji traju zauvijek. Spuštam se kako bih dodirnuo svaki dio tvojih oblina. Osjećajući kako toplina koja zrači postaje sve intenzivnija sa svakim mojim čvrstim dodirom. Tvoje oči trepere na trenutak kad registriraju svaki dodir, padaš u erotični san pun jakih nagona za ljubavlju. Zatvorila si oči, prepustila si se užarenoj predigri. Usne su se razdvojile, pogled prema očima govorio mi je koliko me želiš.


Tvoj već potrošen zrak čini me opojnim, budi požudu koju tek moram shvatiti, ali kojoj se ne kajem bez grižnje savjesti. Igramo nježnu igru, pokušavam se odnositi prema tvojoj mekanoj koži kao prema svom platnu: mrljajući te otiscima ruku i tragovima zuba na svim pravim mjestima, ocrtavajući obrise na tvojem sada već jako užarenim vratu, prsti mi klize u ritmu tvojih uzdaha.

Uzimajući kratke pauze da pogledam umjetničko djelo koje mi je darovano.


Ne želim te ostaviti nedovršenu, želim dodati završne detalje svojoj Mona Lisi. Igramo delikatnu igru. Pokušavaš me, između trenutaka slabosti, ukrotiti: privući me bliže, izdati naredbe sa svakim mekim samoglasnikom koji kaplje s tvojih usana. Omotavajući svoje mekane svilene prste oko mog vrata, ili uz moj obraz, brzo zaustavljajući sve moje riječi uzimajući sav zrak u plućima za sebe.

Govoriš mi kako si sretna i voljena na svoj poseban način.


Ne želiš me natjerati da se pokorim, već želiš potpirivati vatrenu oluju koja je bila cijelo vrijeme. Oluja nije prestala, već je postala jača s neopisivim munjama i gromovima koji udaraju od moje srce. Glas mi postaje težak čim te osjetim, tvoje disanje gubi svaki ritam, uklapamo se kao dvije ruke spojene u molitvi. Sve postaje kao jedno. Svake sekunde naše duše zajedno osjećaju se kao vječnost, živim tisućljeća u jednom treptaju.


Igra se može igrati samo toliko dugo, sve dok valovi ne navale na nas. Ispirući sloj po sloj sve naše laži i grijehe, što postaje istina na mjestu gdje smo jedno. Počeo sam gubiti razum, nisam mogao pojmiti koliko su trenuci bili vatreni i puni ljubavi. Ove noći ta ljubav bila je nešto sasvim drugo, erotična bajka koja postaje stvarnost.


Stvarnost koja me polagano sve više i više gušila ali davala snagu kako bi ti izrazio koliko te jebeno volim. Kiša se smirila kao i nas dvoje, ali ostali smo zajedno u krevetu iako je bio mokar, bio je topao od naše zajedničke strasti. Polako sam shvatio da radiš ono što ne smiješ, ove besane noći počela si me s ubijati. Ali s ljubavlju i sa svojim čarima kojima ne mogu odoljeti. Može se reći kako se ovo dogodilo u kišnoj noći, dogodilo se ubojstvo u besanoj noći.6 views