• Admin

Te amo mea

Slušam tvoje korake kako se približavaju u ritmu naše ljubavi, malo je reći koliko sam sretan i beskrajno zahvalan Bogu što te poslao na prag mog srca. Dodirujem te polako dok ti s tijela pada haljina, spojimo usne i ne izlazimo iz našeg trenutka. Gledam te kako zamišljeno gledaš u zvijezde, prilazim tim uhvatim te za struk pomaknem sjajnu mekanu kosu i poljubim ti vrat govoreći koliko te obožavam.


Uvijek pomislim na nas kada vidim valove što su nemirni uz vjetar naše ljubavi. Nisam onaj kao prije, promijenila si sve u meni, moje srce, moju dušu i moj pogled na stvarnost. Stvarnost koju ne bih mogao podnijeti bez tebe.


Ti si ono što me pokreće i stavlja osmijeh na lice svakoga dana kada se probudim pokraj tebe. Sjetim se onog dana kada sam se zaljubio u tebe, ali još se više sjećam kada smo ostvarili našu ljubav. Bože toliko je predivna, hvala ti što si ju poslao i što si mi pomogao napisati molitvu za nju. Razmišljam o tebi svakoga dana u svakom trenutku, ti si moja prva i zadnja pomisao u danu. Misli i sjećanja koja nikada neće odlutati, uvijek i zauvijek biti će urezani u mom srcu.4 views