• Admin

Pokušaji

Znaj da sam pokušao sve, želio sam samo najbolje, dokazati ono što nisam kad sam imao priliku. Nestala si, nestao sam i ja, nestalo je ono za što sam se borio od samog početka. Pokušao sam ispraviti stvari na najbolji mogući način. Očito je pokušaj bio neuspješan.


Neuspjeh nikada nisam prihvaćao i nisam dozvolio da mi taj osjećaj uđe u srce. Za mene je odustajanje od onoga što želiš svim srcem grijeh. Nisam odustajao, pokušavao sam i dalje, borio sam se za nešto što bi ponovno sve promijenilo. Nakon par pokušaja, mislio sam ima li ovo smisla više? Sve sam manje vjerovao u uspjeh i u pobjedu.


Kako bih ponovno pokušao, morao sam shvatiti smisao istog. To nije bio lako, toliko toga sam prošao da niti sam ne znam koliko mi je puta srce puklo zbog odustajanja. U svakoj priči postoji ono ali. Ti si bila moje ali, shvatio sam smisao svih pokušaja, smisao svega što sam napravio i same borbe za nas.


Ti si bila jedina od koje nisam odustao, znao sam da će se svi silni pokušaji isplatiti i da ću konačno dočekati tvoj zagrljaj i te usne. U ovoj priči ali igra veliku ulogu, rekla si kako nikada nećemo biti između te riječi, izgleda kako smo postali nešto što nismo.

Nikada nisam mislio da ću odustati, to za mene nije rješenje. Niti u snovima niti na javi odustajanje nije rješenje.


Kada sam shvatio da su moji pokušaji ništa ne znače za tebe, grlile su te druge ruke, ljubila si druge usne, ali ništa mi to nije značilo koliko mi je bilo drago zbog tebe. Sreća se mogla primijetiti u tvojim očima dok sam te gledao na stanici svaki dan, tipkala si poruke i lice ti je bilo prelijepo, taj osmijeh je nešto najljepše što sam vidio. Moji pokušaji su ostali zaboravljeni, ti si samo gledala dok sam se borio, dok nisam odustajao.


Nisi mi davala nikakav pokazatelj da će se pokušaji isplatiti i da ćeš mi dotrčati ponovno u zagrljaj. Tvoje trčanje sam ipak vidio, ali trčali su u druge ruke. Naučio sam puno stvari iz mojih pokušaja, ali nije mi bilo bitno više ništa osim tvoje sreće.


Zaboravit ću na pokušaje kao što si i ti odavno već. Zapamtit ću da si sretna i da imaš najljepši osmijeh na licu to je ono što mi je najbitnije. A sve ono, to je nestalo, a s tim nestao sam i ja, kao i svi oni moji silni pokušaji koji su zapravo bili ništa više nego samo greške koje su me zauvijek promijenile.3 views