• Admin

Opsesija

Udišem zrak pun opsesije, polagano postajem opijen, tonem u erotičnu atmosferu. Zadirkuje me, trnci mi prolaze kroz cijelo tijelo dok mi pokazuje svoje lijepe ženske obline na način koji ona zna. Moja nestašna djevojčica, koja me zna izvući iz sebe i natjerati me da sve pulsira od zadovoljstva.


Kušam je dok nam se usne spajaju, tražim je kako bih osjetio njezinu strast.

Zakoračio sam joj u zagrljaj, tijela su nam se stisnula i grudi uz moju bradu. Pomaknula se i otkopčala bluzu kako bi mi omogućila slobodan pristup njenim divnim grudima preplanulim žarom. Noge su joj preplanule, polako sam legao pored nje kao da je to najprirodnije što treba učiniti, bila je vrlo seksi.


Prešao sam rukama niz njezino tijelo i bedra i noge, a zatim opet natrag. Još je prošla ovih nekoliko sekundi, ali je teško disala, a ja sam mogao osjetiti njezin težak dah.

Zatim me polako privukla k sebi i strastveno poljubila usnama predivnog okusa. Dah joj je bio vruć dok mi je šaputala ljubav dok smo se ljubili. U sobi se dizala temperatura, sjaj u njezinim očima bio je sjajniji od zvijezde.


Pogled mi je bježao svugdje, nisam znao gdje bih najprije gledao, pred mnom je bilo remek djelo, pogledao sam joj oči, u pogledu se vidjelo kako me želi, spuštao sam pogled do dekoltea, skinuo joj bluzu, s obje ruke obgrlio joj grudi, polagano sam ruke spuštao do trbuha, sve do bedra. Zastao sam kada sam osjetio kako grudnjak pada na moje ruke, bila je božanstvena.

Pogledala me i osmjehnula se znajući koliko me pali.


Spustila se na bijelu posteljinu, ostalo je još samo da ju potpuno razodjenem što sam i učinio. Spustio sam se do nje, proteklih nekoliko minuta nemoguće je bilo opisati atmosferu, toliko pažnje, žara, topline, ljubavi i erotike. Sama pomisao na taj trenutak me nenormalno pali. Drhteći u noćnoj atmosferi spustila je glavu na moju zagrlio sam ju i tako ležimo leđa gledajući zvijezde u slatkom zagrljaju dok noć polako prolazi u tišini ove neopisive opsesije.2 views