• Admin

Oblak sreće

Slomljena je stajala ispred praga onoga što joj slomi i posljednji dio sreće i beskrajne ljubavi. Bila je izgubljena, zaboravila je svoje ime, gušila se u mraku samoće i bijede. Bila je sva uhvaćena u umišljenost, živjela je na prijevari, bila je zaslijepljena u svom egu. Ništa nije mogla vidjeti.

Tada je počela tragati za sobom, odustala je od svega što je imala, izgubila je svu vjeru u bolje sutra.


Odustala je od potrage za sobom, znala je da mora ostati jaka.

Zaboravila je što se dogodilo. Toliko je dugo pokušavala vidjeti u sebi nešto dobro. Tako je opet počela tražiti sebe, počela je razmišljati drugačije. Teškog srca osjetila je prazninu koju mora ispuniti. Duša joj se polako počela privikavati na novi početak i na pronalaženje same sebe za novu sreću i ljubav.


Srce koje je puklo na milijun komadića, korak po korak počelo se skupljati u cjelinu.

Pojavom me očarala, znao sam kako moram nešto napraviti, nisam ju mogao gledati sa spuštenim pogledom i tužnim osjećajima. Upoznao sam ju, osjetio sam lažni osmijeh na njenom blijedom i tmurnom licu, ali ona je i dalje zračila pozitivnom energijom ali ne zbog sebe nego zbog mene. Odlučio sam kako ću joj pokazati kako doći do pravog puta.


Put koji vodi do sreće, pozitivne energije i vatre pune optimizma koja se ugasiti neće nikada.

Bila si slomljena ali ćeš sada ustati iz kreveta koji te držao u potpunoj tami. Krenuti ćeš u novi početak, ali ovaj put bit ćeš pametnija i razumnija. Nećeš više imati suze u očima koji će od sada gledati samo prema pozitivnoj budućnosti.


Ako ikada skreneš s puta, ja ću te vratiti na pravi put, ne zaboravi da sam tu za tebe. Obriši nepotrebne suze, zaboravi sva loša sjećanja s crne jakne što te grije i brani od nepoštovanja. Nije vrijedno bilo kakve tuge i suza zbog nekoga tko te ne cijeni i poštuje i odnosi se prema tebi kao prema zadnjem neprijatelju.


Žena si, a žene su umjetnička čuda, svaka na svoji način zrači ljepotom i srećom, zašto bi ti bila žena koja je ostavljena u dubokoj samoći i koja se izgubila hrabrost i nadu. Znam da se možeš podići iz prašine i krenuti prema naprijed. Ostavi prošlost iza sebe, pokreni se i utoni u svoje pozitivne misli. Budi svoja, ne dopusti da te drugi ruše i dođu ispred tebe. Baš kao što tamu i tmurne oblake otjera oblak sreće.1 view